SOUTĚŽ — Vyhrajte v noblesním hotelu Alcron třídenní pobyt pro dvě osoby

Foodlydoodlydoo.com
Obklopte se noblesou ve stylu art deco, která se snoubí s inovativními možnostmi moderní doby. Procházejte se po mramorových podlahách, po kterých před vámi chodili například Hugo Haas, Cher, John Malkovich, Gerard Depardieu či Silvio Berlusconi.Obklopte se noblesou ve stylu art deco, která se snoubí s inovativními možnostmi moderní doby.

Pravidla ZDE

Užívejte si pohled na opulentní vysoké stropy a starožitná světla v jejich nestárnoucím designu. Kdykoli se můžete ponořit do luxusní minulosti a opět se z ní přenést zpět do magické inovativní přítomnosti. Takové zážitky přináší vyhlášený pětihvězdičkový hotel Alcron, který navíc vyniká svou hvězdnou gastronomií a elegantním barem.

Hotel mistrně udržuje tradiční hodnoty, na kterých byl založen. Důraz je kladen na osobitost odrážející kvality lokálnosti, historie a firemní filozofie, která stojí na srdečném a upřímném servisu, luxusu a kvalitní gastronomii. Kulinární stránka hotelu dosahovala vždy výjimečných ocenění. Zážitková restaurace Alcron se vždy těšila výjimečnému zájmu – zejména v důsledku ocenění prestižní michelinskou hvězdou. Kromě vyhlášeného Alcronu můžete navštívit také hotelovou restauraci La Rotonde ve stylu art deco. Jejím symbolem je primabalerína Jelizaveta Nikolská, múza prvorepublikového architekta Aloise Krofty, který noblesní hotel Alcron postavil. Vše běží již tak dlouhou dobu a stále jsou prostory La Rotonde plné emocí a historie. Nechybí ani lobby bar, který exceluje originálními signature koktejly nápaditého designu a nečekaných chutí. BeBop Bar navíc nově nabízí unikátní koktejlovou školou, kde se účastníci naučí jak klasické, tak i signature drinky.

hotel-alcron-soutez-2

hotel-alcron-soutez

hotel alcron postel

hotel-alcron-soutez-3

www.alcronhotel.com

Nejčtenější v kategorii Society

Nejčtenější v kategorii ArtDesign

Nejčtenější v kategorii Gourmet

Nejčtenější v kategorii Travel

Aktuálně na českém webu

Společný jmenovatel: Voda 

       ·   15.04.2024
Herečka, pěstitel, léčitelka, veslař a včelař. Co osobnost, to myšlenkový proud a jeden společný jmenovatel: Voda. Ať už jako slza smutku nebo radosti, životabudič, inspirace, nebo médium. Více ve fotosérii Michaely Dzurné Machač.

Aktuálně na německém webu

Gemeinsamer Nenner: Wasser

       ·   15.04.2024
Schauspielerin, Züchter, Heilerin, Imker und Ruderer. Jede Persönlichkeit, eine Gedankenströmung und ein gemeinsamer Nenner: Wasser. Ob als Träne der Trauer oder der Freude, Lebensspender, Inspiration oder Medium. Mehr in der Fotoserie von Michaela Dzurná Machač. 

Švankmajers disegno interno in der Galerie GASK

       ·   04.03.2024
Collagen, Buchillustrationen, dreidimensionale Objekte, taktile Experimente, Theater- und Filmarbeiten ... Das breite, kreative Spektrum von Jan Švankmajer wird vom 3. März bis zum 4. August in einer umfangreichen Ausstellung im GASK präsentiert, mit der auch