Jste sami? Chcete se seznámit v Praze? Je vám více jak 30 let?

Seznamka, kde se lidé opravdu seznamují s ostatními tváří v tvář. Seznamovací večírky Singles in Prague 30+ a 45+  jsou milé a lidské společenské akce, kde se seznámíte se spoustou lidí, které také hledají spřízněnou duši.Seznamka, kde se lidé opravdu seznamují s ostatními tváří v tvář. Seznamovací večírky Singles in Prague 30+ a 45+ jsou milé a lidské společenské akce, kde se seznámíte se spoustou lidí, které také hledají spřízněnou duši.

Singles in Prague, pražská seznamka organizuje seznamující akce v českém a anglickém jazyce pro zaměstnané lidi, kteří by si rádi odpočinuli po pracovním dni, užili si zábavný program a přitom se také seznámili.

singles-in-prague-dum-cerna-labut-terasa

Na večírky chodí kolem 70—80 lidí, takže je opravdu velká šance se seznámit. Chce to být realističtí a nečekat zázraky teď hned a tady… I když už se hodněkrát stalo, že se lidé seznámili hned na poprvé. Na každý seznamovací večer přicházejí noví lidé, seznamku je potřeba opakovaně zkoušet, proto je cenově výhodné koupit si členství na 6 nebo 10 seznamovacích večírků.

Dle slov zakladatelky projektu Ing. Kláry Le Cornu se jedná o to, aby se hlavně lidé cítili dobře, pobavili se, odpočinuli si, seznámili se s novými lidmi a pak se uvidí… Seznamovací projekt se šíří mezi lidmi tichou poštou a někteří lidé se na večírky vrací také kvůli pohodové atmosféře.

singles-in-prague-galerie-cerna-labut

Na seznamovacích akcích probíhají dvě zábavné aktivity. Nemějte obavy, do ničeho nebudete nuceni. Druh aktivity je přizpůsobován počtu účastníků přímo na místě. Aktivity na podporu seznámení jsou organizovány k podpoře vaší vzájemné komunikace v milém a přátelském duchu. Také vás čeká program – živá hudba – pianista, výstava v galerii či přednáška známé osobnosti. Můžete vyhrát i hodnotnou cenu v tombole.

singles-in-prague-dum-cerna-labut

Pro zaměstnané finančně zajištěné lidi je také určena služba Seznámení na míru, je to oblíbený předvýběr potenciálních partnerů. Přece jen lidé nemají čas vysedávat po barech a zjišťovat, zda dotyčný/a je vdaný/á či ne.

Potenciální protějšci jsou vybírány dle vašich požadavků – vzdělání, zájmů, potřeb. Přístup je opravdu individuální, jedná se o diskrétní službu, nejste nikde viděni.

Už máte program na léto? Pokud ne, zkuste se přijít seznámit! Nemáte co ztratit, můžete jen získat!

singles-in-prague-galerie

Text a Foto Singles in Prague

Nejčtenější v kategorii Society

Nejčtenější v kategorii Business

Aktuálně na českém webu

Společný jmenovatel: Voda 

       ·   15.04.2024
Herečka, pěstitel, léčitelka, veslař a včelař. Co osobnost, to myšlenkový proud a jeden společný jmenovatel: Voda. Ať už jako slza smutku nebo radosti, životabudič, inspirace, nebo médium. Více ve fotosérii Michaely Dzurné Machač.

Aktuálně na německém webu

Gemeinsamer Nenner: Wasser

       ·   15.04.2024
Schauspielerin, Züchter, Heilerin, Imker und Ruderer. Jede Persönlichkeit, eine Gedankenströmung und ein gemeinsamer Nenner: Wasser. Ob als Träne der Trauer oder der Freude, Lebensspender, Inspiration oder Medium. Mehr in der Fotoserie von Michaela Dzurná Machač. 

Švankmajers disegno interno in der Galerie GASK

       ·   04.03.2024
Collagen, Buchillustrationen, dreidimensionale Objekte, taktile Experimente, Theater- und Filmarbeiten ... Das breite, kreative Spektrum von Jan Švankmajer wird vom 3. März bis zum 4. August in einer umfangreichen Ausstellung im GASK präsentiert, mit der auch