Kam v Praze na jídlo? — Café Buddha

25. 9. 2018 | Barbora Vojtová

cafe-buddha-podzimni-menu

I když vaří různou kuchyni, vytváří kvalitní gastronomii. Neřídí se trendy, ale jedním pravidlem: kvalita a zážitek při každém soustu. Dobrou chuť!

Café Buddha přichází na podzim s  menu hrajícím všemi barvami. Za jeho sestavením stojí šéfkuchařka Sofia Smith a majitel Štěpán Návrat. Z nového jídelníčku doporučujeme:

– 
Chilli Salt Calamari (křupavé smažené kalamáry, chilli sůl, uzené chilli aioli a  domácí zelené kimči)

– 
Chiang Mai Khao Soi (dušené kuřecí na kokosové curry omáčce s  vaječnými nudlemi, sójovým vejcem —  soy egg, nakládanou zeleninou a  chilli pastou)

– 
Indonesian Duck Masak Hijau (konfitovaná kachna, indonéská kari pasta se zeleným chilli, citrónová tráva, kokosové mléko, sambal ze zeleného manga).

www.cafebuddha.cz