Multifunkční Dream Food Bistro

Dream Food Bistro je povinná zastávka v případě, že vyrážíte na výlet na kole a chcete se zastavit na něco malého k snědku, ale i když jdete na procházku s dětmi, abyste si s nimi sami natočili smetanovou českou zmrzlinu a ony si vyhrály na prostorné zahrádce, zatímco si dáváte orosené pivo či letní koktejl, ale také v případě, že nemáte u domu vlastní terasu, kde byste mohli grilovat či i když si zkrátka jen ráno chcete dojít pro čerstvý chleba a na dobré cappuccino. Ale nejen to!Dream Food Bistro je povinná zastávka v případě, že vyrážíte na výlet na kole a chcete se zastavit na něco malého k snědku

Na okraji Prahy se totiž podařilo vytvořit multifunkční koncept, který uspokojí potřeby snad každé věkové kategorie. Navíc ve vysoké kvalitě a v každém ročním období. Vzhledem k prosklenému prostoru lze stěny na kaskádovitý plácek otevřít a najednou se ocitnete venku i uvnitř zároveň.

dream-food-bistro-praha8-8

Majitelé Dream Food Bistra se pustili na tenký led, když se rozhodli vytvořit podnik, který bude kvalitní kavárnou, bistrem, pekárnou a restaurací zároveň. Takový oříšek nezvládne každý, ale zde se to velmi dobře podařilo. Propojit nesourodé koncepty a vytvořit z nich jednolitý atraktivní celek, který bude v organické harmonii zkrátka ve většině případů ztroskotá. Zde je tomu právě naopak. Denně tady dostanete čerstvé pečivo jak ke koupi s sebou domů, tak v podobě příjemných snídaní nebo specialit podniku.

dream-food-bistro-praha8-7

dream-food-bistro-praha8-4

dream-food-bistro-praha8-3

Mezi ty patří například ořechový chléb s kachními játry na červeném víně, šalotkou a konfitovaným česnekem nebo žitný chléb s filírovaným hovězím pupkem a rajčatovo-avokádovou salsou. Je zde samozřejmostí, že si všechny delikatesy vyrábějí sami a vy si je také můžete koupit s sebou. V rámci obědů lze vybírat buď z obědového menu či á la carte, které platí i v rámci večerů. Pokud si chcete zajít jen na skleničku vína, pak se můžete těšit na širokou nabídku tuzemských a zahraničních vín, včetně atraktivního prosecco baru.

dream-food-bistro-praha8

dream-food-bistro-praha8-2

dream-food-bistro-praha8-5

O víkendech se v Dream Food Bistru konají tématické brunche, grilování a akce s hudbou a Djs. Pokud si chcete užít volný čas se vším, co k němu z hlediska kulinárního patří, pak se vydejte na Prahu 8. A vezměte si s sebou tašku, pravděpodobně pojedete nazpět s čerstvým chlebem, lahví vína, delikatesami a domácím dortem.

dream-food-bistro-praha8-snidane

dream-food-bistro-praha8-gril-ryby

www.dreamfood.cz

Text Barbora Vojtová

 

Nejčtenější v kategorii Society

Nejčtenější v kategorii Gourmet

Aktuálně na českém webu

Společný jmenovatel: Voda 

       ·   15.04.2024
Herečka, pěstitel, léčitelka, veslař a včelař. Co osobnost, to myšlenkový proud a jeden společný jmenovatel: Voda. Ať už jako slza smutku nebo radosti, životabudič, inspirace, nebo médium. Více ve fotosérii Michaely Dzurné Machač.

Aktuálně na německém webu

Gemeinsamer Nenner: Wasser

       ·   15.04.2024
Schauspielerin, Züchter, Heilerin, Imker und Ruderer. Jede Persönlichkeit, eine Gedankenströmung und ein gemeinsamer Nenner: Wasser. Ob als Träne der Trauer oder der Freude, Lebensspender, Inspiration oder Medium. Mehr in der Fotoserie von Michaela Dzurná Machač. 

Švankmajers disegno interno in der Galerie GASK

       ·   04.03.2024
Collagen, Buchillustrationen, dreidimensionale Objekte, taktile Experimente, Theater- und Filmarbeiten ... Das breite, kreative Spektrum von Jan Švankmajer wird vom 3. März bis zum 4. August in einer umfangreichen Ausstellung im GASK präsentiert, mit der auch