Nejoblíbenější restaurace Orlanda Blooma je v Praze. Zjistěte, která to je

Bloom, který nedávno oslavil narození svého druhého dítěte, jež má se zpěvačkou Katy Perry, při interview pro The Telegraph prozradil hned několik svých oblíbených věcí a jedna z nich se nalézá právě v Praze. Slavný americký herec se svěřil, která restaurace je jeho nejoblíbenější. Bez váhání prozradil, že je to pražské bistro La Finestra in Cucina.

A není se čemu divit. Poslední tři roky tu strávil Orlando Bloom mnoho času během natáčení seriálu Carnival Row. Štáb a herci se vrátili do Prahy v srpnu po tom, co natáčení přerušila pandemie koronaviru. Během doby, kterou tady herec strávil, byl často vídán, jak se projíždí na kole Prahou a našel si tu i svou oblíbenou restauraci. „Miluji kouzelné místo zvané La Finestra,” přiznal se Bloom. „Je tu skvělé jídlo, atmosféra a úžasní lidé. Zdejší mořský okoun s grilovanou zeleninou je můj oblíbený,” dodal herec.

La Finestra in Cucina se nachází v Platnéřské ulici a založil ji Ital Riccardo Lucque, který přišel do Prahy v roce 2002 a začínal jako šéfkuchař v restauraci Square. O tři roky později si otevřel vlastní restauraci Aromi na Vinohradech. Riccardo dnes vlastní několik restaurací včetně La Bottega Bistro, Amano, Via Del Vino a La Cucina, která patří na seznam oblíbených věcí hollywoodské hvězdy.

Nejčtenější v kategorii ArtDesign

Nejčtenější v kategorii Gourmet

Aktuálně na českém webu

Z punkové princezny podnikatelkou

       ·   23.04.2024
Gloria von Thurn-Taxis, někdejší punková princezna s natupírovaným účesem a výstředním make-upem, dobývala v 80. letech minulého století titulní stránky nejen německého tisku. Po náhlé smrti manžela Johanna von Thurn-Taxise, s nímž má tři děti,

Společný jmenovatel: Voda 

       ·   15.04.2024
Herečka, pěstitel, léčitelka, veslař a včelař. Co osobnost, to myšlenkový proud a jeden společný jmenovatel: Voda. Ať už jako slza smutku nebo radosti, životabudič, inspirace, nebo médium. Více ve fotosérii Michaely Dzurné Machač.

Aktuálně na německém webu

Von einer Punkprinzessin zur Geschäftsfrau 

       ·   23.04.2024
Gloria von Thurn und Taxis, einstige Punk-Prinzessin, mit toupiertem Haar und grellem Make-up, füllte in den 1980er Jahren die Titelseiten nicht nur der deutschen Presse. Nach dem plötzlichen Tod ihres Mannes Johannes von Thurn und

Gemeinsamer Nenner: Wasser

       ·   15.04.2024
Schauspielerin, Züchter, Heilerin, Imker und Ruderer. Jede Persönlichkeit, eine Gedankenströmung und ein gemeinsamer Nenner: Wasser. Ob als Träne der Trauer oder der Freude, Lebensspender, Inspiration oder Medium. Mehr in der Fotoserie von Michaela Dzurná Machač.