Teprve v březnu otevřela restaurace NOname a už nyní sahá ke hvězdám

Šéfkuchař David Kikillus: „Mým cílem je určitě získat Michelinskou hvězdu. Když ji jednou máte, chcete ji zpět. Všichni pracujeme na tom, aby se to v dohledné budoucnosti stalo.“Šéfkuchař David Kikillus: „Mým cílem je určitě získat Michelinskou hvězdu. Když ji jednou máte, chcete ji zpět. Všichni pracujeme na tom, aby se to v dohledné budoucnosti stalo.“

Šanci má. Kikillus vaří moderní kuchařský styl, kde kombinuje inspirace z jeho cest s perfektní kvalitou a kreativitou — maximální intenzita chuti v dokonalém zpracování je jeho mantra.

the-noname-restaurace-berlin-tip-na-restaurace

the-noname-restaurace-berlin-jidlo

Kikillus sbíral zkušenosti po celém světě: v Šanghaji, Dubaji, Kitzbühelu, na Mallorce, v Malaze i v Řecku. V roce 2016 získal první Michellinskou hvězdu ve své vlastní restauraci za pouhých sedm měsíců. A nyní je v Berlíně.

the-noname-restaurace-berlin-4

the-noname-restaurace-berlin-2

the-noname-restaurace-berlin-5

Restaurace se nachází v budově z roku 1905 s částečně 5 metrovými stropy a odvážným moderním designem. V létě je otevřena i terasa, která láká nejen k posezení, ale také pozorování, co vše se děje v tomto zajímavém okolí. Těšte se na další článek o restauraci theNOname. David Kikillus nám exkluzivně připraví jeho dva recepty… Ne, to se nestává ve špičkové kuchyni často.

the-noname-restaurace-berlin

the-noname-restaurace-berlin-terasa

www.the-noname.de

Text Danuše Siering

Nejčtenější v kategorii Society

Nejčtenější v kategorii Gourmet

Aktuálně na českém webu

Společný jmenovatel: Voda 

       ·   15.04.2024
Herečka, pěstitel, léčitelka, veslař a včelař. Co osobnost, to myšlenkový proud a jeden společný jmenovatel: Voda. Ať už jako slza smutku nebo radosti, životabudič, inspirace, nebo médium. Více ve fotosérii Michaely Dzurné Machač.

Aktuálně na německém webu

Gemeinsamer Nenner: Wasser

       ·   15.04.2024
Schauspielerin, Züchter, Heilerin, Imker und Ruderer. Jede Persönlichkeit, eine Gedankenströmung und ein gemeinsamer Nenner: Wasser. Ob als Träne der Trauer oder der Freude, Lebensspender, Inspiration oder Medium. Mehr in der Fotoserie von Michaela Dzurná Machač. 

Švankmajers disegno interno in der Galerie GASK

       ·   04.03.2024
Collagen, Buchillustrationen, dreidimensionale Objekte, taktile Experimente, Theater- und Filmarbeiten ... Das breite, kreative Spektrum von Jan Švankmajer wird vom 3. März bis zum 4. August in einer umfangreichen Ausstellung im GASK präsentiert, mit der auch