Užít si pohyb

Co dělat, když vás nebo vaše zvířecí mazlíčky trápí bolesti kloubů? V atriu pražského Florentina je otevřená nová prodejna, která je zaručeným místem pro úlevu vašich kloubů i celého pohybového aparátu.

barnis

Co vše se skrývá za značkou Barny’s?

Barny‘s  se v průběhu mnoha let stalo označením kvality doplňků stravy. Barny‘s  však v sobě skrývá mnohem více než jenom kvalitní suroviny a profesionální farmaceutickou výrobu. Je to v první řadě vědecký výzkum, který nám pomáhá být mezi nejlepšími v oboru. 
Značka Barny’s  v  České republice, stejně jako jinde ve světě, je vnímána jako záruka kvality a účinnosti doplňků stravy. Jsme natolik přesvědčeni o kvalitě produktů, že když nebudete s našimi výrobky spokojeni, vrátíme vám zpět peníze.

Stále se snažíme inovovat

Výsledkem naší práce jsou například zcela nové přírodní farmakologické látky, jako je patentovaný Celadrin™ nebo patentovaná protirakovinová látka v přípravku Inocell™. V současné době se náš výzkum soustředí na účinné látky zcela nové generace, kde se také uplatní nejmodernější technologie (mikronizované formy účinných látek a nanotechnologie). Výsledkem budou doplňky stravy zcela nové generace.
alavis

Kanadská značka Alavis je výrobce veterinárních přípravků – ty na rozdíl od jiných doplňků krmiva pro psy a kočky musí prokazovat účinnost aktivních látek na základě klinických studií.

„Děláme všechno pro to, abyste byli fit a v dobré kondici. Jak s novým životem naložíte, necháme už na vás.“

3D_vanoce_trojbaleni

Barny’s  Lékárenská Aloe 
2+1 ZDARMA!

Zažívání, detoxikace, imunita. Minimálně 3x silnější než běžně prodávaná Aloe vera.

alavis_triple_bland

Barny’s  Triple Blend


Ještě obsažnější a ještě silnější produkt pro vaše klouby. Pětihvězdičkový produkt pro klouby ve spolupráci s Alavis (přípravky pro klouby a chrupavky koní).

alavis-relax-pro-psy-a-kocky

ALAVIS Relax


je přírodní veterinární přípravek pro psy a kočky na zklidnění při stresu a stresových situacích, který účinně zklidňuje bez jakýchkoliv vedlejších účinků na chování nebo na zdraví zvířete.

 

alavis-5-mini

ALAVIS 5 MINI

je novinka mezi kloubními přípravky značky ALAVIS. Je inovací nejprodávanější kloubní výživy u nás ALAVIS 5 a je určená speciálně pro psy malých plemen a kočky. Vhodné pro preventivní podávání i při kloubních obtížích.

 

 

[box]TIP: Staňte se členem Klubu Barny’s  a  Alavis a nakupujte za zvýhodněné ceny již od prvního nákupu.[/box]

 

 

Nová firemní prodejna Barny’s — Alavis

Florentinum – atrium

Na Florenci 15, Praha 1,

Po–Pá 9.00–19.00

www.barnys.cz     www.alavis.cz     tel. 800 900 077

 

prodejna_uvodni

 

Text Luděk Gala a Barbora Pečová

Nejčtenější v kategorii Business

Aktuálně na českém webu

Z punkové princezny podnikatelkou

       ·   23.04.2024
Gloria von Thurn-Taxis, někdejší punková princezna s natupírovaným účesem a výstředním make-upem, dobývala v 80. letech minulého století titulní stránky nejen německého tisku. Po náhlé smrti manžela Johanna von Thurn-Taxise, s nímž má tři děti,

Společný jmenovatel: Voda 

       ·   15.04.2024
Herečka, pěstitel, léčitelka, veslař a včelař. Co osobnost, to myšlenkový proud a jeden společný jmenovatel: Voda. Ať už jako slza smutku nebo radosti, životabudič, inspirace, nebo médium. Více ve fotosérii Michaely Dzurné Machač.

Aktuálně na německém webu

Gemeinsamer Nenner: Wasser

       ·   15.04.2024
Schauspielerin, Züchter, Heilerin, Imker und Ruderer. Jede Persönlichkeit, eine Gedankenströmung und ein gemeinsamer Nenner: Wasser. Ob als Träne der Trauer oder der Freude, Lebensspender, Inspiration oder Medium. Mehr in der Fotoserie von Michaela Dzurná Machač. 

Švankmajers disegno interno in der Galerie GASK

       ·   04.03.2024
Collagen, Buchillustrationen, dreidimensionale Objekte, taktile Experimente, Theater- und Filmarbeiten ... Das breite, kreative Spektrum von Jan Švankmajer wird vom 3. März bis zum 4. August in einer umfangreichen Ausstellung im GASK präsentiert, mit der auch