Skykitchen
V červenci 2018 odstartovala nejnovější série akcí ve Skykitchen. Série, která vyvrací přísloví, že mnoho kuchařů přesolí polévku. Myšlenka je jednoduchá: jednou za čtvrt roku zve Alexander Koppe a pokaždé jiná kuchařská hvězda od 15 do 19 hodin na něco mezi snídaní a večeří – Breakfast a Dinner, zkráceně Brinner. Lahodné se potkává s odvážným, a to všechno v nestoudně pozdní denní dobu. Vynikající snídaňové dobroty se kulinářsky snoubí s moderně pojatými delikatesami mezinárodní kuchyně a dávají vznik něčemu, co v hvězdami oceněné kuchyni ještě nebylo. Brinner à la Skykitchen jsou lukulské hody vzniklé z kreativní školy dvou hvězdami ověnčených kuchařů a pro gurmány naprosto nezbytný zážitek. To vše je za cenu 249 eur orámováno šarmantní obsluhou, zkombinováno s mobilním stolkem s pečivem a vínem, přizdobeno vynikajícími víny a domácími pralinkami a završeno bezednou skleničkou šampaňského. Při prvním Brinneru v červenci 2019 okouzlil Alexander Koppe hosty kuchařským uměním švédské, hvězdami oceněné kuchařky Kathrin Baakeové z restaurace Bloom in the Park v Malmö. Skykitchen on tour? I to je možné. Jako hostující tým s kapitánem Alexandrem Koppem nadchli kuchaři hosty Kulinarisches Kino v Berlíně i v Praze. Nevaří se přitom jen na sporáku, ale také na neobvyklých místech, jako je Berlínská opera při gurmánském festivalu Eat! Berlin nebo Food Clash Kanteen v obchodním domě Jahndorf v rámci festivalu Berliner Foodweek. Mezi exkluzivní výstupy Skykitchen se řadí berlínský Hoffest pořádaný starostou a Gala nejlepších berlínských kuchařů. Vaření v nejlepší společnosti: radost a opravdová záplava kreativity, kterou si mladý michelinský kuchař rád dopřává i u sporáku svých hvězdných kolegů mimo Berlín.
Cell
Moderní francouzský fine dining v designových kulisách Bauhausu v západním Berlíně. Mix, který si nemůže nechat ujít žádný milovník uměleckého ztvárnění v širokém slova smyslu. Delikátní pokrmy jsou navíc v dokonalé harmonii snoubeny s excelentními víny z celého světa. Nový Executive chef Liam Valentine Faggotter pochází z Austrálie a má za sebou zkušenosti z mezinárodních hvězdných podniků. S Liamem začíná nová kapitola této zážitkové restaurace, o které začíná být na berlínské kulinární scéně čím dál tím víc slyšet. Sommeliér Pascal Kunert zkušeně páruje menu s víny z portfolia více než čtyři sta položek, za což si Cell vysloužil jako jedna z pouhých šesti restaurací v Berlíně od Wine Spectator prestižní ocenění Award of Excellence. Zážitek podtrhuje také otevřená kuchyň a umělecká díla na stěnách od významných ruských umělců, jako jsou například Provotorov, Chelushkin či Vitaly.