Šanci má. Kikillus vaří moderní kuchařský styl, kde kombinuje inspirace z jeho cest s perfektní kvalitou a kreativitou — maximální intenzita chuti v dokonalém zpracování je jeho mantra.
Kikillus sbíral zkušenosti po celém světě: v Šanghaji, Dubaji, Kitzbühelu, na Mallorce, v Malaze i v Řecku. V roce 2016 získal první Michellinskou hvězdu ve své vlastní restauraci za pouhých sedm měsíců. A nyní je v Berlíně.
Restaurace se nachází v budově z roku 1905 s částečně 5 metrovými stropy a odvážným moderním designem. V létě je otevřena i terasa, která láká nejen k posezení, ale také pozorování, co vše se děje v tomto zajímavém okolí. Těšte se na další článek o restauraci theNOname. David Kikillus nám exkluzivně připraví jeho dva recepty… Ne, to se nestává ve špičkové kuchyni často.
Text Danuše Siering