Nejlepší recept, co udělat s nepřítelem? Sníst ho!

Už dva roky ohrožuje berlínskou flóru a faunu nový vetřelec — rak.

Zřejmě se dostal do Berlína ze zámořských lodí a doplul po řekách až do Berlína nebo se rozmnožil tím, že byl z domácích akvárií vyhozen do řeky… V každém případě, nemá v Berlíně přirozeného nepřítele a tak se během krátké doby z tohoto nevítaného turisty stal skutečně problém.

raci-v-berline-premnozeni

Nyní je povolen jeho odchyt… avšak co s rakem? Na chutný nápad přišla mladá firma Holycrab, která kraby nejen sbírá, ale také z něj připravuje delikatesy, které nabízí v pojízdné kuchyni na pronájem na festivalech, v klubech, firemních či privátních party. V kuchyni stojí Andreas Michelus, bývalý Chef de Partie v hotelu Rome a můžu potvrdit… vše chutná výborně!

holy-crab-recenze

holy-crab-vareni-raci

holy-crab-berlin-premnozeni-raci

PS: Fotky pocházejí se Sage Club a všimněte si toho luxusního auta v pozadí…

sage-berlin-holy-crab

www.holycrab.berlin

Text a Foto Danuše Siering