Kouření vodních dýmek bývalo donedávna subkulturní záležitostí, často provozovanou v tématických čajovnách plných polštářků, kde se pokuřovala tradiční arabská šíša. V posledním desetiletí došlo ovšem k velkému skoku a způsob kouření vodní dýmky se výrazně změnil. Dnes vznikají shisha lounge s designovými vodními dýmkami, kde zákazníky obsluhuje školený personál, dýmky se ocitají na stole a i v důsledku restrikce tabákového průmyslu se z pokuřování šíši stává společenská událost.
Restaurace Spices hotelu Mandarin Oriental Prague spojila síly se Smoking Coctails a nabízí hostům ručně vyráběné vodní dýmky, které vám mohou zpříjemnit večer na terase. Přijďte si vychutnat čistý tabák, nebo některou z tabákově-ovocných variací jako jsou Prague Berries, Mandarin Citrus Garden, nebo Sunset Melon. Tabákově ovocné koktejly jsou k dispozici v případě zájmu i s alkoholem.
Text Kateřina Černá