Přečtěte si

Berlínský proviant

Není žádnou novinkou, že restaurace to v dnešní době nemají lehké. Pokud se dá ještě sedět venku, tak můžou gastronomové na chvíli vydechnout. Ale co se stane, až tato možnost nebude? Mnozí z nich už přemýšlejí, jak se připravit na zimu. A tady je každá rada dobrá. S pěknou nabídkou přichází berlínský in-restaurant einsunternull.
Přečtěte si

Pečeme a vaříme dál!

Pekaři pečou na maximum a restaurace vaří dál, takže není třeba vymazat ze života příjemné kulinární zážitky! Jen se v některých podnicích lehce proměnil koncept s ohledem na vládní omezení. Jak?
Přečtěte si

Co je ghost kitchen?

Zní to jako název hororového snímku z kulinárního prostředí, ale ve skutečnosti jde o takzvané chytré kuchyně ke krátkodobému pronájmu s jediným smyslem – navařit a rozvézt.