Divočina v Oboře — 11 chodové podzimní menu s chutí ohně u jednoho stolu

Podzim je pro čtyři kamarády, kteří se rozhodli spojit dohromady své zkušenosti, nejoblíbenější část roku a k tomu patří i zvěřina, kterou s podzimními surovinami připraví u společné večeře u jednoho stolu.Podzim je pro čtyři kamarády, kteří se rozhodli spojit dohromady své zkušenosti, nejoblíbenější část roku a k tomu patří i zvěřina, kterou s podzimními surovinami připraví u společné večeře u jednoho stolu.

„Nejraději vaříme ve volné přírodě a využíváme chuť ohně, která je pro nás nepostradatelná téměř v každém našem jídle. Chody, které pro vás budeme připravovat, budou dochucené do největšího maxima tak, aby každé sousto bylo nezapomenutelným zážitkem.“

divocina-v-obore-projekt-zeme

divocina-v-obore-projekt-zeme-ohen

Kdo za akcí stojí?

Vojta Nemrava
Souschef Výčep na Korunní, projekt ZE MĚ, stáže v michelinských restauracích INUA, 108, STORY, LYLE’S

Petr Židek
La Finestra in Cucina, zakladatel projektu ZE MĚ

Jakub Kraus
Vinograf, milovník dobrého jídla

Tomáš Urban
Pekař, každý den krmí svůj kvásek, kuchař Výčep na Korunní

K chodům budeme podávat naturální vína a nápoje, které budou chuťově vyladěné s danými chody. Jednat se bude o domácí infuzované pálenky, naturální cidery a vína spontánně fermentovaná, která pochází z malých rokodělných vinařství.

divocina-v-obore-11-chodove-menu

Menu

Brambora, tvarůžky
Jelen, topinka
Kachna, špek
Játra, lanýž
Kapr, ocet
Kachna, maggi
Pstruh, miso
Eidam, česnek
Kanec, šípek
Chleba, jablko
Švestky, sádlo

divocina-v-obore-gastroakce

Kdy, kde a za kolik

11. 10. 2019 — páteční termín je již vyprodán, pro velký zájem je přidána i sobota
12. 10. 2019  
— poslední volná místa

restaurace Obora
Obora 32, Palabec

Cena 1 900 Kč, Pairing 500 Kč

Rezervace: petrzidek@icloud.com, 734 206 969

Za akcí stojí začínající projekt ZE MĚ

projekt-zeme

projekt-zeme-petr-zidek-vojta-nemrava

www.instagram.com/zeme.projekt

Foto Nikol Štrosová

Mohlo by vás zajímat

Přečtěte si

Berlínská gastronomie – kebab, currywurst a kryptoměna

V Berlíně je bezmála 10 000 stravovacích zařízení. Vedle místních bizarností jako jsou klobásy zasypané indickou směsí koření nebo bramborák politý jablečným protlakem, nabízí kuchyni celého světa ve špičkovém provedení. Kdo má opravdu hodně času, může ale zkusit vystát frontu před vyhlášeným stánkem s kebabem, který už popírá myšlenku rychlého občerstvení. Experimentovat lze i při placení – podobně jako Praha má i Berlín svá místa umožňující platbu bitcoinem a dalšími kryptoměnami.
Přečtěte si

Wolfgang Bremm von Kleinsorgen, Mercedes-Benz: Přechod na elektromobilitu vyžaduje rychle rozvinout síť dobíjecích stanic

Redakce N&N Czech-German Magazine spustila unikátní projekt: pod názvem “Sedm mostů – Sieben Brücken” představuje německé společnosti a osobnosti působící v Česku a české působící v Německu. Na otázky nám odpověděl Wolfgang Bremm von Kleinsorgen, generální ředitel Mercedes-Benz Česká republika s.r.o.

Nejčtenější v kategorii Business