Většina mých pracovních schůzek v centru prahy se odehrává v oblíbené restauraci Nostress. Rozhodující je pro mne strategická poloha V Kolkovně 9, velkou roli hraje také otevírací doba a mezinárodní kuchyně, aby si mohl vybrat skutečně každý. Ať už jdete na snídani, oběd, nebo večeři, je vždycky na co se těšit.
Mým nejmilejším momentem dne je snídaně, a tak mne obzvláště potěšilo, že Nostress café restaurant má už i vlastní pekárnu, která nabízí kromě čerstvě upečeného chleba sladké i slané pečivo, obložené chlebíčky, kanapky, polévky i lehké salátky.
Skvělou zprávou je také, že v nabídce mají i bezlepkové verze pečiva. Tím se rozšiřuje seznam míst kam mohu vzít své děti. Pekárna je splněným snem alžírského šéfkuchaře Didiho Benmissiho, který dříve pracoval jako kuchař a cukrář v restauracích La Perle de Prague, Rhapsody restaurant či v Hotelu Villa Vojta.
Nostress je jeho domovským podnikem už 14 let a rád zde připravuje pokrmy inspirované lidmi se kterými se tu potkává. Díky jeho kreativitě se máte pokaždé na co těšit a vůně pekárny za rohem je už jen pomyslnou třešničkou dortu.
Text Kateřina Černá Foto Nostress