Teprve v březnu otevřela restaurace NOname a už nyní sahá ke hvězdám

Šéfkuchař David Kikillus: „Mým cílem je určitě získat Michelinskou hvězdu. Když ji jednou máte, chcete ji zpět. Všichni pracujeme na tom, aby se to v dohledné budoucnosti stalo.“Šéfkuchař David Kikillus: „Mým cílem je určitě získat Michelinskou hvězdu. Když ji jednou máte, chcete ji zpět. Všichni pracujeme na tom, aby se to v dohledné budoucnosti stalo.“

Šanci má. Kikillus vaří moderní kuchařský styl, kde kombinuje inspirace z jeho cest s perfektní kvalitou a kreativitou — maximální intenzita chuti v dokonalém zpracování je jeho mantra.

the-noname-restaurace-berlin-tip-na-restaurace

the-noname-restaurace-berlin-jidlo

Kikillus sbíral zkušenosti po celém světě: v Šanghaji, Dubaji, Kitzbühelu, na Mallorce, v Malaze i v Řecku. V roce 2016 získal první Michellinskou hvězdu ve své vlastní restauraci za pouhých sedm měsíců. A nyní je v Berlíně.

the-noname-restaurace-berlin-4

the-noname-restaurace-berlin-2

the-noname-restaurace-berlin-5

Restaurace se nachází v budově z roku 1905 s částečně 5 metrovými stropy a odvážným moderním designem. V létě je otevřena i terasa, která láká nejen k posezení, ale také pozorování, co vše se děje v tomto zajímavém okolí. Těšte se na další článek o restauraci theNOname. David Kikillus nám exkluzivně připraví jeho dva recepty… Ne, to se nestává ve špičkové kuchyni často.

the-noname-restaurace-berlin

the-noname-restaurace-berlin-terasa

www.the-noname.de

Text Danuše Siering

Mohlo by vás zajímat

Přečtěte si

Veselin Vačkov: Zůstaneme si blízko?

Absolvent Oxfordu a Univerzity Karlovy Veselin Vačkov, který kromě češtiny a rodné bulharštiny ovládá čtyři další jazyky, se dívá na česko-německé soužití ze zajímavé perspektivy. Ředitel redakce Lido- vých novin, nejstaršího českého deníku, zažil zlatou éru němec- kého kapitálu v českých médiích i důsledky jeho odchodu. A jako velký fanoušek Německa mu dnes vzkazuje: chtělo by to zapracovat na lepší image.

Nejčtenější v kategorii Society