Přečtěte si

The Eatery si excelentně hraje

Na pražské kulinární scéně se objevilo jméno, které přes food lovers rozhodně neprojde bez povšimnutí. Podnik, ve kterém navíc můžete zažít smyslovou hru zbavenou předsudků a odcházet s jinými názory.
Přečtěte si

Kde nám chutná v Berlíně a v Praze

Pokaždé, když ochutnáme něco jedinečného, musíme se o to s vámi podělit. Našli jsme v Berlíně unikátní místo, které potěší každého náročného gastro turistu. A nezapomněli jsme ani na Prahu. Tady jsou restaurace, ve kterých nám velmi zachutnalo.
Přečtěte si

Benjamin

Pouhý rok na kulinární scéně stačil pražské restauraci Benjamin, aby se – ač zatím bez hvězdy – zapsala do michelinského průvodce. Zážitkový koncept pro pouhých deset lidí stojí na lokálnosti, sezonnosti, kvalitních surovinách, ale také na dokonalém technologickém postupu.
Přečtěte si

Sofistikovaný Volcano Complex

Etna, Vesuv nebo Stromboli? Luxusní pražský čtyřhvězdičkový multifunkční Volcano Complex dokáže otřást vašimi smysly. Ať už prostřednictvím specialit své restaurace, elegantního hotelu či relaxačního spa.
Přečtěte si

Kochu Karu Restaurant

Před sedmi lety otevřela v Berlíně kuchyně, která by možná v jiném německém městě vyvolala několik otazníků. Ne tak v Berlíně, který přivítal první záchvěvy korejské vlny s otevřenou náručí. Je to partnerství korejské zpěvačky a španělského kuchaře, které této směsi dodává šťávu? Nebo je to fantazie obou, která dává vzniknout španělsko-korejské kuchyni?
Přečtěte si

Vallmo — krása jednoduchosti

Příběh Martina a Petra se na první pohled zdá jak pohádka. Že se však za ním skrývá také dřina, talent, odvaha a správné načasování, o tom se můžete přesvědčit v nově otevřené restauraci Vallmo na Novém Městě, která Vás aspoň na chvíli unese do požitkářského ráje.
Přečtěte si

Myšák

„Za každou dobrou cukrařinou stojí kvalitní surovina a lidský faktor,“ tvrdí Lukáš Pohl, který prý nevěří něčemu, co vypadá uniformně a evokuje strojovou práci. Je zastáncem té ruční. Každá surovina musí projít péčí lidí, které to baví. I na tom stojí úspěch znovuzrozené cukrárny Myšák.
Přečtěte si

Začíná GRAND RESTAURANT FESTIVAL 2020

Sharing, no-waste, super food, ale také hmyz, kuchařky našich babiček, méně mouky a cukru, bylinky a koření z vlastní zahrádky. To vše je možné pokládat za trendy současného kulinárního světa, který bude pravděpodobně ještě více nabírat na obrátkách. A přesně v tomto duchu se nese další ročník Grand Restaurant Festivalu. Akce pro všechny milovníky kvalitního jídla a pití startuje již 15. ledna!