Norský restauratér Nils Jebens na podzimu roku 1994 přišel do Prahy s myšlenkou vybudovat v pohádkovém městě odpovídající kulinární zázemí. A podařilo se! Dnes patří malostranský Kampa Park k jedněm z nejvyhlášenějších restaurací v metropoli. Nils vsadil již tehdy na nadčasové hodnoty, kterými byly unikátní prostor ostrovní Kampy s magickým výhledem na Karlův most a designový interiér s noblesní atmosférou. To vše korunoval špičkovou gastronomií. Hozená karta byla trumfovým esem, za které dodnes sbírá vysoké body jak u lokálního obecenstva, tak u hvězd světového formátu.

Šéfkuchař Marek Raditsch
Navzdory tomu, že má Kampa Park pověst skandinávské restaurace zaměřené na ryby a špičkové plody moře, nejúspěšnějším pokrmem je v něm již od počátku pepřový steak. Druhou stálicí na fine-diningovém menu je halibut a třetí příčku si neotřesitelně drží lahodné mušle sv. Jakuba. Mezi dezerty kraluje dnes již legendární jahodové cappuccino. Vzhledem ke kulatinám Kampa Parku se celý letošní rok nese ve znamení velkolepých oslav v podobě mnoha zajímavých akcí a kulinárních překvapení. Vyhlášený šéfkuchař Marek Raditsch připravil například luxusní degustační večeři snoubenou s víny z předních evropských vinařství, nové zimní menu a řadu dalších nečekaných novinek. Adventní čas je navíc jako stvořený pro excelentní gastronomii sváteční povahy, kterou rozhodně v Kampa Parku zažijete.
Více na: kampagroup.com