Přečtěte si

Berlínský proviant

Není žádnou novinkou, že restaurace to v dnešní době nemají lehké. Pokud se dá ještě sedět venku, tak můžou gastronomové na chvíli vydechnout. Ale co se stane, až tato možnost nebude? Mnozí z nich už přemýšlejí, jak se připravit na zimu. A tady je každá rada dobrá. S pěknou nabídkou přichází berlínský in-restaurant einsunternull.
Přečtěte si

Nejlepší black cod v Berlíně

Od té doby, co jsem u Nobuyuki Matsuhisa v Malibu ochutnala “black cod – černou tresku”, dávám si tuto specialitu všude, kde ji najdu na lístku. Často je to však jen slabý odvar, daleko vzdálený originálu. Nyní jsem ale byla úspěšná. V Kantstrasse, u Mr. Duc Ngo, v restauraci 893 Ryotei, jsem našla black cod, který si může konkurenčně zadat i s tím nejlepším z Malibu.
Přečtěte si

Umění dělat dorty jinak

V Defidu Cakes dělají dorty jinak, netradičně, a nebojí se experimentovat. Dorty už nejsou pouze o chuti, ale i o estetice, a to ví moc dobře Daria Kulachek z Defidu cakes.
Přečtěte si

JÍDLO V HLAVNÍ ROLI: Siven ze Salabky

Gastronomický seriál s receptem! Společně navštívíme rozmanité kulinární podniky, kde nám jejich šéfkuchaři prozradí, proč se vydali cestou, která definuje styl jejich restaurace, kde čerpají inspiraci, jaké jsou jejich plány nebo názor na současnou kulinární scénu. Kromě toho nám vždy exkluzivně přinesou jeden ze svých receptů, který si díky tomu budete moci sami doma vyzkoušet. Vítejte v seriálu „Jídlo v hlavní roli!“