#restartpodnikani PiCaSo, spánek po česku

Showroom museli zavřít, ale díky e-shopu přežili. Český výrobce PiCaSo manufactory tak může dál vyrábět vybavení pro náš klidný spánek.

Na kvalitě našeho spánku se podílí řada faktorů. Mezi ty patří hluk, světlo, pokojová teplota, ale také postel, matrace či přikrývka s polštářem. A přesně na takové vybavení se rozhodla zaměřit brněnská společnost PiCaSo manufactory, která to v poslední době neměla vůbec jednoduché a byla by škoda, kdyby musela skončit. Naštěstí se tak nestalo.

První myšlenka vznikla roku 2015, kdy se zakladatelé webu picaso-m.cz rozhodli vytvořit e-shop s českými ručně vyráběnýma lůžkovinami. Postupně se jejich portfolio výrobků rozrůstalo do rozmanitější podoby, začaly přidávat další kategorie a ty stávající doplnili o nový sortiment například o péřové řady, zdravotní a anatomické polštáře, ale i matrace, oblíbené kontinentální postele nebo dětskou řadu lůžkovin. Dobře, že tak udělali, protože díky široké nabídce zboží v jejich e-shopu dokázali dobře čelit konkurenci, zejména v posledním byznysově náročném období.

Nejen ucelený sortiment kvalitních výrobků za konkurenceschopnou cenu, ale také individuální přístup ve smyslu atypických výrobků a rychlost doručení, protože většinu zboží drží skladem a odesílá druhý den od objednání, aby zákazník obdržel zásilku co nejdříve. Tyto tři faktory byly a jsou alfou a omegou jejich služeb a zákazník to umí ocenit.

I přesto, že jsme kamennou prodejnu museli zavřít, tak jsme výhodu spatřili v našem e-shopu, jelikož jedinou možností, jak v této nelehké době nakoupit, byl právě online prodej,“ uvádí majitelé. A co bude dál? Firma se neustále snaží reagovat na potřeby zákazníků, ač ti čeští prý často bývají věrni klasice za příznivější cenu. Tedy dle zkušeností PiCaSo manufactory jsou a vždy budou hlavní trendem lůžkoviny z dutého vlákna a klasické polštáře na zip s regulací vnitřní náplně.

Přestože je český zákazník spíše věrný tradici, snažíme se na náš e-shop uvádět novinky, které by mohly zaujmout, ať už to je například nenahraditelný péřový program, který má vynikající tepelně izolační vlastnosti, jelikož se jedná o zcela přírodní materiál, který nikdy žádný materiál nebude moct zcela zastoupit, proto na trhu vždy najde svého zákazníka,“ popisují majitelé firmy. A dodávají, že právě péče o zákazníka prostřednictvím novinek a reakce na moderní trendy jsou spolehlivou cestou, díky které koronavirové období zvládli a chtějí po ní kráčet dál.

Více na: www.picaso-m.cz

Nejčtenější v kategorii Business

Aktuálně na českém webu

The dark rooms exhibition

       ·   25.04.2024
Berlín nikdy neodpočívá. V této metropoli se zdá, že mír a čas jsou jen privilegiem pro vyvolené. Ale existují i výjimky.

Z punkové princezny podnikatelkou

       ·   23.04.2024
Gloria von Thurn-Taxis, někdejší punková princezna s natupírovaným účesem a výstředním make-upem, dobývala v 80. letech minulého století titulní stránky nejen německého tisku. Po náhlé smrti manžela Johanna von Thurn-Taxise, s nímž má tři děti,

Aktuálně na německém webu

Von einer Punkprinzessin zur Geschäftsfrau 

       ·   23.04.2024
Gloria von Thurn und Taxis, einstige Punk-Prinzessin, mit toupiertem Haar und grellem Make-up, füllte in den 1980er Jahren die Titelseiten nicht nur der deutschen Presse. Nach dem plötzlichen Tod ihres Mannes Johannes von Thurn und

Gemeinsamer Nenner: Wasser

       ·   15.04.2024
Schauspielerin, Züchter, Heilerin, Imker und Ruderer. Jede Persönlichkeit, eine Gedankenströmung und ein gemeinsamer Nenner: Wasser. Ob als Träne der Trauer oder der Freude, Lebensspender, Inspiration oder Medium. Mehr in der Fotoserie von Michaela Dzurná Machač.