Přečtěte si

Michelinské obědy pro nemocnice

Lásku ke kvalitní gastronomii nezastavil ani koronavirus. Michelinská restaurace Field vaří dál, jen někomu jinému, než bylo zvykem – lidem v první linii, kteří drží otěže tempa šíření pandemie pevně ve svých rukou a díky kterým snad už bude tato krize brzy za námi. Podrobnosti nám popsal její šéfkuchař Radek Kašpárek.
Přečtěte si

Stephan Schilgen: Extra ordinary

Dnes měla být po velké rekonstrukci otevřena restaurace v Berlin-Mitte, v kultovní Torstrasse. Mega location, chytrý gastronom, perfektní šéfkuchař, geniální designér. Co víc si přát! Maličkost… aby se otevřelo a mohli jsme přijít.
Přečtěte si

Pečeme a vaříme dál!

Pekaři pečou na maximum a restaurace vaří dál, takže není třeba vymazat ze života příjemné kulinární zážitky! Jen se v některých podnicích lehce proměnil koncept s ohledem na vládní omezení. Jak?
Přečtěte si

The Eatery si excelentně hraje

Na pražské kulinární scéně se objevilo jméno, které přes food lovers rozhodně neprojde bez povšimnutí. Podnik, ve kterém navíc můžete zažít smyslovou hru zbavenou předsudků a odcházet s jinými názory.
Přečtěte si

Japonsko na talíři: To nejlepší v Praze a Berlíně

Zájem o japonskou kuchyni stoupá po celém světě. Jíst autentický japonský pokrm není jen o jídle, vše začíná již vstupem do restaurace. Japonci mají k jídlu velmi silný vtah, který je spojen s mnoha zvyky a tradicemi. Pokud váš vytříbený jazýček dostal chuť na podobnou specialitu, jste na pravém místě. Toto jsou japonské restaurace, které nás v Berlíně a v Praze zaujaly.
Přečtěte si

Sofistikovaný Volcano Complex

Etna, Vesuv nebo Stromboli? Luxusní pražský čtyřhvězdičkový multifunkční Volcano Complex dokáže otřást vašimi smysly. Ať už prostřednictvím specialit své restaurace, elegantního hotelu či relaxačního spa.