7 tipů na ty nejlepší beachbary v Berlíně

Na břehy řek se navezou tuny písku, postaví slunečníky a lehátka, namixují exotické nápoje, přidá se parta vysmátých lidí všeho věku… voila, hitmísto je hotové.

 1. Strandbar Mitte
„Matkou“ všech barů je Strandbar Mitte, přímo v centru na ostrově Museumsinsel. Od roku 2002 první beachbar v Německu! Středomořský šmrnc a večery plné salsy, tanga, cha-chi a dalších. Romantické rande a horké noci pod hvězdnou oblohou jsou bez vstupného.

standbar-mitte-1

standbar-mitte-2

standbar-mitte-3

standbar-mitte-4

www.monbijou-theater.de/strandbar-tanz.html

2. Badeschiff
V Treptow na tebe čeká Badeschiff, doslova „plavební člun“, vyhřívaný bazén o délce 30 metrů přímo na ramenu řeky Sprévy. Tento skutečně přestavený trup lodi je letním hot spotem a jelikož je součástí zábavné skupiny Arena, je i o program navíc postaráno.

Badeschiff-bar-berlin

Badeschiff-bar-berlin-2

Badeschiff-bar-berlin-3

www.arena-berlin.de

3. Sage Beach
Ušetři si cestu do Karibiku a vydej se na malou dovolenou na Sage Beach. S koktejlem v ruce, na písečné pláži s palmami, přímo na břehu Sprévy mezi Sage Restaurantem a Zalando Outletem se zabavíš nejen na Open Air Party, která je každou neděli od 14—22.

sage-bar-berlin-2

sage-bar-berlin

sage-bar-berlin-3

www.sage-restaurant.de

4. Ku´damm Beach
Uvěříš, že i Ku´damm má svoji pláž? Skutečně, i v centru západního Berlína najdeš v překrásném okolí Halensee atmosféru jižních zemí. Exklusivní klub Ku´damm Beach nabízí restauraci s italskými specialitami, terasu, dřevěná lehátka na pláži i luxusní posezení na pontonech. V noci opravdu jedinečná atmosféra.

kudamm-beach-berlin-3

kudamm-beach-berlin-2

kudamm-beach-berlin

www.kudamm-beach.de

5. YAAM
Ještě více Karibiku v Berlíně nenajdeš jinde než YAAM klubu. Originální karibské jídlo, jamaijské pivo a nejjemněší písek pod nohami. Můžeš si zahrát plážový volejbal, streetball, footbag nebo zaskatovat, zatímco děti posleš na kurz na bubny. K tomu všemu Reggae, Dancehall, Hip Hop, Dub, Afrobeat nebo Soul music. Mimochodem, YAAM znamená Young African Art Market.

yaam-berlin

yaam-berlin-2

yaam-berlin-3

www.yaam.de

6. Strandbar Überseebar
A kde je beachbar, kam si opravdu můžeš jít zaplavat? Na Weissensee se těší velké oblibě, obzvláště o víkendech, Strandbar Überseebar. K tomu 60 alkoholických i nealkoholických koktejlů z celého světa, víno, pivo a malé obcčrstvení. V nabídce jsou i masáže a taneční kurzy. Do 19 hodin je vstup zdarma!

7. Metaxa Bay
Nedaleko hlavního nádraží a televizní věže přitahuje Metaxa Bay nejen domácí návštěvníky, ale i turisty. 12 tisíc qm písku z Baltského moře, bambusové deštníky z Thajska, palmy a útulná lehátka. K tomu nápoje, currywurst a pizza. Osvědčená výhoda pro dospělé i děti. Všechna hlavní muzea co by kamenem dohodil.

metaxa-beach-berlin

www.metaxa-beach.de

Nejčtenější v kategorii Society

Nejčtenější v kategorii ArtDesign

Nejčtenější v kategorii Gourmet

Aktuálně na českém webu

The dark rooms exhibition

       ·   25.04.2024
Berlín nikdy neodpočívá. V této metropoli se zdá, že mír a čas jsou jen privilegiem pro vyvolené. Ale existují i výjimky.

Z punkové princezny podnikatelkou

       ·   23.04.2024
Gloria von Thurn-Taxis, někdejší punková princezna s natupírovaným účesem a výstředním make-upem, dobývala v 80. letech minulého století titulní stránky nejen německého tisku. Po náhlé smrti manžela Johanna von Thurn-Taxise, s nímž má tři děti,

Aktuálně na německém webu

Von einer Punkprinzessin zur Geschäftsfrau 

       ·   23.04.2024
Gloria von Thurn und Taxis, einstige Punk-Prinzessin, mit toupiertem Haar und grellem Make-up, füllte in den 1980er Jahren die Titelseiten nicht nur der deutschen Presse. Nach dem plötzlichen Tod ihres Mannes Johannes von Thurn und

Gemeinsamer Nenner: Wasser

       ·   15.04.2024
Schauspielerin, Züchter, Heilerin, Imker und Ruderer. Jede Persönlichkeit, eine Gedankenströmung und ein gemeinsamer Nenner: Wasser. Ob als Träne der Trauer oder der Freude, Lebensspender, Inspiration oder Medium. Mehr in der Fotoserie von Michaela Dzurná Machač.