Gourmet

Gastro novinky z první ruky! Testujeme nové podniky a produkty, abychom mohli doporučit ty nejlepší gurmánské zážitky nejen v Praze a Berlíně.


berlin-silvestr

Silvestr v Berlíně

Braniborská brána je nejen nejvíce navštěvovaným místem v Berlíně, ale pro jeden milión lidí každoročně také místem, kde se chtějí rozloučit se starým rokem. Nechme dvoukilometrovou silvestrovskou párty v okolí brány se čtyřpřežím bohyně Viktoria…
praha-drinky-belcredi-bistro

Drinky z fazolí, heřmánku a slaniny

Bistro & Bar Belcredi vyniká na pražské Letné nápaditým multikulturním menu. Za povšimnutí stojí nové koktejlové menu, které skýtá 10 drinků.Die Tschechische Republik besteht nicht nur aus Prag und Pilsen bedeutet nicht unbedingt nur Bier….
jan-siering-dvoji-domov-praha-berlin

Dvojí domov

Jestli mě trápí, že musím každý týden cestovat? Ne, zvykl jsem si. Ve vlaku mohu pracovat, v letadle spát a v autě přemýšlet. Podle toho, co potřebuju, vybírám dopravní prostředek.
manifesto-došas

Horké tipy z Manifesta — Došas

Prašný, zaplevelený kout Florence se díky neziskovce reSite proměnil v  moderní street food zónu s přesahem do designu a kultury. Je to trh nápadů a  chutí. Navíc – po chvíli se tam cítíte jako doma….
vapiano-myslbek-2

Italsky snadno a chutně

Italština je temperamentní, vášnivý jazyk, stejně tak lidé, kteří jí mluví. Pojďme se skrze jazyk podívat na příběh nezvyklého konceptu restaurací Vapiano, jehož pobočku najdete nově v  nákupní galerii Myslbek na Praze 1.
manifesto-meat-vandals

Horké tipy z Manifesta — Meat Vandals

Prašný, zaplevelený kout Florence se díky neziskovce reSite proměnil v moderní street food zónu s  přesahem do designu a  kultury. Je to trh nápadů a chutí. Navíc – po chvíli se tam cítíte jako doma. Ochutnat…
moje-cukrářství

Zmrzlinový catering

Klasické české cukrářství nabízí kromě dezertů inspirovaných recepty z první republiky, pralinek z té nejkvalitnější čokolády, originálních chlebíčků a narozeninových i bezlepkových dortů nově také zmrzlinový catering.
Loving-hut-káva

Loving Hut s vůní kávy

„Kávu mám rád. Baví mě objevovat její nové a nezvyklé chutě. Tak proč ji nenabízet v této kvalitě i mým hostům?“ vysvětluje Tuan, majitel veganské jídelny Loving Hut v Černé labuti.
manifesto

Manifesto uprostřed Prahy

V Praze u Masarykova nádraží vzniká nevšední kulturní a gastronomický pop­‑up podle vzoru Lisabonu a Londýna, jehož ideu inicioval zakladatel neziskovky reSITE, americký architekt Martin Barry, držitel prestižní ceny ASLA pro krajinné architekty.
1 2 3 4 5 6 7 8

Nejčtenější